Easylogger

In elke prachtige tegelvloer hoort een easylogger
logo easylogger

De Easylogger, onze kleinste datalogger.
Elke 3 uur voert de Easylogger automatisch een meting uit. Op deze manier creëert de Easylogger een duidelijke grafiek van de vochtwaarde en temperatuur net boven de dekvloer. Zo kunt u het opstookprotocol of opstart protocol nauwlettend volgen. Alle gemeten temperatuur- en vochtwaarden worden intern opgeslagen en bewaard. Deze kunnen eenvoudig middels de Easylogger App worden uitgelezen.

De Easylogger kan al tijdens de installatie van verschillende soorten dekvloeren, zoals zandcement en anhydriet worden geplaatst. Ook kan de Easylogger eenvoudig achteraf in de dekvloer installeren, waardoor u de invloeden van het droogproces, opstook protocol en opstart protocol kunt monitoren. Wanneer de Easylogger onder uw tegel-, keramische- of pvc-vloer wordt geïnstalleerd heeft deze een toegevoegde waarde. De meetdata van de Easylogger zal bij een reclamatie de situatie verhelderen en discussies voorkomen.

De easylogger

Easylogger, meten = weten, continu meten = zeker weten.

Het synchroniseren en uitlezen van de Easylogger gebeurt makkelijk via de gratis Easylogger App.

Synchroniseren doet u eenvoudig met onze FloorProtector magneet. Op deze manier krijgt de Easylogger contact met de bluetooth verbinding van de Easylogger App.

De Easylogger App is gratis te downloaden voor alle smartphones.

Neem geen risico en voorkom discussies, plaats altijd een Easylogger. Meer weten?

de meet grafiek van onze Easylogger
easylogger_banner en zijn waarschuwingen.

Toepassingen Easylogger

EasyLogger in de verse dekvloer

De Easylogger is eenvoudig in een nog zachte dekvloer te verwerken. Doe dit door de Easylogger in de zachte dekvloer te drukken en wel tot deze op gelijke hoogte is met de bovenkant van de dekvloer. Let op dat er geen restmateriaal in de opening aan de bovenkant terecht komt, dit kan/zal het meetresultaat beïnvloeden.

Verlijming van de EasyLogger

Om de datalogger te verwerken in een al bestaande of uitgeharde dekvloer, gebruik je onze FloorProtector diamantboor van 35mm. Boor circa 17mm diep in de dekvloer (check van te voren op eventuele leidingen). De EasyLogger kan vervolgens in het boorgat worden gelijmd met high tack of PU-lijm. Let op dat er geen high tack of PU lijn in de opening van de EasyLogger terecht komt, dit kan/zal het meetresultaat beïnvloeden. Noteer de exacte positie zodat de EasyLogger ook na het leggen van de eindvloer goed is te traceren en te synchroniseren.

Na het uitharden van de dekvloer

Tijdens de installatie van de eindvloer kan men de uitstekende tuitje van de EasyLogger met een scherp mes worden afgesneden, De Easylogger blijft in de dekvloer aanwezig zodat deze bij eventuele calamiteiten kan worden gesynchroniseerd.

Tips voor de EasyLogger

– Bewaar onze Easylogger vóór gebruik altijd in de originele verpakking, vorstvrij en droog en niet in direct zonlicht.
– Installeer geen beschadigde Easylogger
– Open of wijzig onze Easylogger niet
– Bewaar onze Easylogger niet naast magnetische velden

Bekijk ook de; HmboxFidbox

meer weten over de Easylogger?

Heeft u vragen over één van onze producten? Mail uw vraag naar info@floorprotector.nl

Benno Broen - Floorprotector - Fidbox - Easylogger