Easylogger

In elke prachtige tegelvloer hoort een easylogger
logo easylogger

De Easylogger is onze kleinste datalogger en voert automatisch elke 3 uur een meting uit. Op die manier krijg je een mooie grafiek van de luchtvochtigheid en temperatuur vlak boven de dekvloer. Op deze manier is ook het opstook protocol mooi te monitoren. Alle gemeten temperatuur en vochtwaardes worden intern opgeslagen en bewaard. De ingebouwde sensoren halen dus continu relevante informatie over de dekvloer op.

De Easylogger is makkelijk te plaatsen tijdens het installeren van de dekvloeren als zandcement en anhydriet. Maar ook na de tijd is deze eenvoudig te installeren om zo naast het droogproces ook het opstook protocol te kunnen monitoren. Zelfs na installatie van tegel vloeren, ceramische vloeren, pvc vloeren, etc. Heeft deze zijn meerwaarde om zo ook het opwarmen van de dekvloer te monitoren en daarmee discussies te voorkomen.

De easylogger

Meten = weten, continu meten = zeker weten.

Het uitlezen van de gegevens gebeurt makkelijk via de gratis Easylogger App.
Wakker maken doet met de FP magneet. Alleen op deze manier krijgt deze contact met de bluetooth verbinding van de App. De App is gratis te downloaden voor smartphones.
Voorkom risico’s en discussies, plaats vooraf uw mediator. Meer weten?

Meet gegevens via de App
Actie pakket voor de eerste 250 bestellers

Start set

Om gelijk van start te gaan hebben we een start set samengesteld bestaande uit;
– 1 doos bevat 5 Easyloggers
– Nederlandse beschrijving
– Floorprotector magneet
– Diamantboor ø 35mm

Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik goed door.

Toepassingen Easylogger

EasyLogger in de verse dekvloer

De Easylogger is makkelijk met uw vingers in de nog zachte zandcementvloer te drukken, tot net onder de bovenrand van het zandcement. Let op dat er geen restmateriaal in de opening aan de bovenkant van de EasyLogger terecht komt, dit kan het meetresultaat beïnvloeden.

Verlijming van de EasyLogger

Om de EasyLogger te verlijmen in een al bestaande dekvloer, gebruik hiervoor onze diamantboor van 35mm om circa 17mm in de ondergrond te boren. De EasyLogger kan in het boorgat worden gelijmd met snelmortel of PU-lijm. Let op dat er geen zandcement, snelmortel of lijn in de opening aan de bovenkant van de EasyLogger terecht komt, dit kan het meetresultaat beïnvloeden. De bijgevoegde vlag wordt in het kleinere gat aan de bovenkant gestoken om de EasyLogger makkelijk terug te kunnen vinden. Noteer de exacte positie om de EasyLogger na het leggen van de vloer goed te kunnen uitlezen.

Na het uitharden van de dekvloer

De vlag van de EasyLogger kan worden verwijderd nadat de dekvloer is uitgehard en gedroogd. Tijdens de installatie van de uiteindelijke vloer kan men de uitstekende behuizing van de EasyLogger met een scherp mes worden afgesneden, De EasyLogger blijft in de dekvloer aanwezig zodat deze bij eventuele calamiteiten kan worden uitgelezen.

Tips voor de EasyLogger

– Bewaar EasyLoggers vóór gebruik altijd in de originele verpakking, vorstvrij en droog en niet in direct zonlicht.
– Installeer geen beschadigde EasyLogger
– Open of wijzig de EasyLogger niet
– Bewaar de EasyLogger niet naast magnetische velden

Bekijk ook de; HmboxFidbox

meer weten?

Heeft u vragen over één van onze producten? Mail uw vraag naar info@floorprotector.nl

Benno Broen - Floorprotector - Fidbox - Easylogger