Aanslag ring

De aanslag ring is de vervanger van uw oude hamer en aanslagblok. Voortaan heeft u één hand vrij, geen beschadigde randen meer door het oude aanslagblok en geen gereedschap meer onder de lijm.

Dit maakt de aanslag ring tot een ideaal stuk gereedschap voor het leggen van alle soorten prefab parket, lamel parket en duoplanken. Met de aanslagring kunt u sneller, ergonomischer en veilig werken. De aanslag ring heeft een omhulsel van gevulkaniseerd polyurethaan, is niet migrerend en heeft een hoge impact.
Kortom essentieel voor de professionele vloerlegger.

Aanslag ring

De aanslag ring

Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het werkt. Met de aanslag ring komt de slagbeweging direct vanuit de pols en dat voelt heel natuurlijk. Door de ronde vorm trek je met de slag beweging het te leggen deel automatisch naar je toe. Dat noemen we niet alleen slim maar ook ergonomisch werken. Alle energie gaat namelijk rechtstreeks naar het materiaal waardoor je minder kracht hoeft te zetten.

360º bruikbaar

Zoals vermeld is de aanslag ring rond en hierdoor 360º bruikbaar. De afgeronde randen van de aanslag ring geven een goede grip, hierdoor is de impact van de aanslag ring is perfect te doseren. De bekleding is van performante elastomeren, deze hebben het voordeel om de trilling op te vangen. Het is daardoor een ergonomisch en onmisbaar stuk gereedschap. De kleine aanslag ring wordt toegepast bij patroon vloeren en stroken vloeren. De slag impact is hiervoor ruim voldoende.

aanslag ring

Toepassing van de aanslag ring

De grote aanslag ring wordt toegepast bij brede delen en duo planken. Hierdoor zien we dan ook dat de meeste vloerleggers een kleine en een grote aanslagring bestellen.

Vloerleggers die klik laminaat en klik pvc leggen bestellen hoofdzakelijk de kleine aanslag ring. Wist u dat er zelfs tegelzetters zijn die de kleine aanslag ring gebruiken?

Lees ook over onze andere slimme producten zoals: HMboxFidbox en Easylogger

Bekijk ook onze andere producten zoals de; HmboxFidbox en Easylogger

Meer weten?

Heeft u vragen over onze producten dan kunt u natuurlijk rustig contact met ons opnemen.