Aanslag ring

Aanslag ring

De aanslag ring is de vervanger van uw hamer en aanslagblok. Voortaan heeft u één hand vrij, geen beschadigde randen meer door het aanslagblok en geen gereedschap meer onder de lijm.

Een ideaal stuk gereedschap voor het leggen van alle soorten prefab parket, lamel parket en duoplanken. Met de aanslagring kunt u sneller, ergonomisch en veilig werken. De ring is niet migrerend en heeft een hoge impact. Kortom essentieel voor de professionele parketlegger.

De aanslagring

Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het werkt. Met de aanslagring komt de slagbeweging direct vanuit de pols en dat voelt heel natuurlijk. Door de vorm trek je met de slag beweging het te leggen deel automatisch naar je toe. Dat noemen we niet alleen slim maar ook ergonomisch werken. Alle energie gaat namelijk rechtstreeks naar het materiaal waardoor je minder kracht hoeft te zetten.

aanslag ring

360º bruikbaar

Zoals vermeld is de aanslag ring rond en hierdoor 360º bruikbaar. De afgeronde randen van de aanslagring geven een goede grip, hierdoor is de impact van de aanslagring is perfect te doseren. De bekleding is van performante elastomeren, deze hebben het voordeel om de trilling op te vangen. Het is daardoor een ergonomisch en onmisbaar stuk gereedschap. De kleine aanslag ring wordt toegepast bij patroon vloeren en stroken vloeren. De slag impact is hiervoor ruim voldoende.

aanslag ring brede delen

Toepassing van de aanslagring

De grote aanslag ring wordt toegepast bij brede delen en duo planken. Hierdoor zien we dan ook dat de meeste parketteurs een kleine en een grote aanslagring bestellen.

Vloerleggers die kliklaminaat en klik-pvc leggen bestellen hoofdzakelijk de kleine aanslagring. Wist u dat er zelfs tegelzetters zijn die de kleine aanslagring gebruiken?

Lees ook over onze andere slimme producten zoals: HMboxFidbox en Easylogger

Bekijk ook onze andere producten zoals de; HmboxFidbox en Easylogger

meer weten?

Heeft u vragen over onze producten dan kunt u natuurlijk rustig contact met ons opnemen.

wij bieden onafhankelijk advies bij geschillen